Dansk  English
IS Nordic Architected Infrastructure
Forside Løsninger og services
Ressourcer og kompetencer
Kunder og virksomheden Cookies

Ressourcer og kompetencer

IS Nordics bidrag til det nordiske erhvervsliv er at levere en unik kombination af kompetencer. Erfarne konsulenter og deres ekspertise er nøglen til IS Nordics succes. Vores folk holder fokus på kundens behov, for de ved, hvad de foretager sig. De arbejder målrettet på opgaverne og kommunikerer effektivt. Vores konsulenter opnår resultater og skaber forretningsværdi for kunderne.

Vi lægger vægt på at have et langvarigt forhold til vores kunder og arbejder konstant på at give dem stabile, pålidelige og konsekvente ydelser til en konkurrencedygtig pris. Vores kunder opnår en større fleksibilitet ved at anvende IS Nordic ekspertise, når behovet opstår. De får adgang til ekspertviden fra konsulenter, som kender kunden, deres arbejdsmetoder og specielle forhold. 

IS Nordic har endvidere indgået partnerskab med de største softwareleverandører for at imødekomme kundernes behov. Dermed er IS Nordic i stand til at tilbyde kunderne en løsning, hvor både software og ekspertise er samlet. Hvor ofte har firmaer ikke indkøbt dyrt software, som er endt på hylden? Eller som ikke implementeres effektivt? Dermed mister firmaet et afkast af deres investering. Andre gange bruges der en masse penge på ekspertise uden at sikre et system, som efterfølgende kan opfange og indarbejde erfaringerne. 

IS Nordic har både ekspertisen og produkterne til at støtte op om dit forretningsbehov. Kontakt os i dag.

IS Nordic A/S - Lyngbyvej 24, 1.sal, DK-2100 København Ø - Telf. (+45) 7026 2500 - Fax (+45) 3920 3047 - CVR-nr. 25 83 38 80 - E-mail: info@isnordic.dk
POWERED BY CREATINGSITE